اخبار عمومی / گوناگون

دیر آماده شدن ،ویژگی آشکار غذای ایرانی

 

غذاهای ایرانی مانند قورمه سبزی ،خورش قیمه و…همه جزو غذاهای خوشمزه هستند ولی یک ویژگی منفی دارند و آن این است که مدت زمان آماده کردن این غذاها طولانی است و دیر آماده می شوند .به نحوی که زن خانواده ایرانی برا ی پخت هرغذای ایرانی می بایست مدت زمانی حداقل 4 تا5 ساعت را صرف آماده کردن غذا کند .این مدت طولانی باعث فرسودگی زن ایرانی شده و حسابی او را خسته می کند .نکته جالب اینجاتس که این تنها یک وعده غذا است و بعد از خوردن ناهار توسط اعضای خانواده ،زن خانواده می بایست دوباره شروع به آشپزی برای پخت شام کند و دقیقا همین مدت زمانی را صرف آماده کردن شام کند .غذای غربی مثل استیک و… سریع آماده می شوند و مدت زمان آماده کردن هر غذای غربی بطور متوسط یکساعت است و این با مدت زمان صرف غذای ایرانی 5 ساعت فاصله زمانی بسیار دارد .

نتیجه :

توصیه می شود آشپزان خبره ایرانی ،غذاهایی مخصوص فرهنگ ایرانی ابداع کنند که مدت زمان کمتری صرف آن شده و ارزش غذایی غذا نیز حفظ شود .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *