اخبار عمومی / گوناگون

روش جهانی تشخیص خربزه خوب از بد

روش جهانی تشخیص خربزه خوب از بد

تابستان فصلی است که خربزه خوردن در آن خیلی لذت دارد.

طبیعت خربزه از نظر سردی و گرمی معتدل و تر (رطوبتی) است که هرچه شیرین تر باشد “گرمی و تری” خربزه بیشتر است.

خربزه برای تقویت اشتها مفید است و دارای ویتامین های A و B و C می باشد و دارای کلسیم، پتاسیم، فسفر و ضد سرطان و ضد انعقاد خون و سکته می باشد.

این میوه در درمان سل، سوختگیهای روی پوست، عطش، کم خونی، بی اشتهایی، نرم کردن سینه، نقرس، سنگ کلیه،‌ کمبود شیر مادران،‌ خشکی پوست، نفخ و غیره مفید است.

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *